O NAMA | STUNJEK d.o.o.

O NAMA

Tvrtka "Stunjek" d.o.o. za projektiranje, građenje, proizvodnju i trgovinu, nudi vam čvrstinu, trajnost i sigurnost gradnje. Tek s tom spoznajom možete imati osjećaj mira i topline u svojem domu.

Započeli smo s radom davne 1971. godine kao obiteljski obrt za poslove gradnje pod nazivom Graditeljstvo "Stunjek". Za kratko se vrijeme poslovna djelatnost proširila proizvodnjom širokog asortimana betonske galanterije (betonski stupovi za vinograde i voćnjake, ogradni elementi, rubnjaci...). Graditeljstvo "Stunjek " među prvima 1978. godine počinje proizvoditi stupove od prenapregnutog betona.

Proteklih godina postali smo vodeći proizvođač čijih se 2.000.000 stupova nalazi u vinogradima Dalmacije, Zagorja, Slavonije, Istre, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Stalnim inovacijama uvode se novi proizvodi.

Specijalizirali smo se u područjima kao što su:

  • Proizvodnja i postavljanje betonske galanterije
  • Visokogradnja i niskogradnja
  • Vršimo usluge građevinske mehanizacije
  • Posjedujemo trgovinu građevnog materijala

Osim navedenih djelatnosti, bavimo se projektiranjem građevinske i tehničke dokumentacije (arhitektonski, građevinski projekti, projekti intstalacija, tehnološki projekti i dr), nadzorom nad gradnjom, cestovnim prijevozom robe, iznajmljivanjem strojeva i opreme za građenje, posredovanjem u prodaji nekretnina, procjenom vrijednosti objekata, vanjskotrgovinskim prometom, zastupanjem stranih pravnih i fizičkih osoba u vanjskotrgovinskom prometu.

Tradicija duga više od 30 godina garancija je naše postojanosti i kvalitete.

Image