PROIZVODNJA | PONUDA PROIZVODA

Graditeljstvo "Stunjek " među prvima, 1978. godine, počinje proizvoditi stupove od prenapregnutog betona. U svojoj poslovnoj djelatnosti imamo proizvodnju širokog asortimana betonske galanterije (betonski stupovi za vinograde i voćnjake, ogradni elementi, rubnjaci...). Proteklih godina postali smo vodeći proizvođač čijih se 2.000.000 stupova nalazi u vinogradima Dalmacije, Zagorja, Slavonije, Istre, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine. Stalnim inovacijama uvode se novi proizvodi u ponudu.

Betonski rubnici i kanalice

Image

Betonske rubnike i kanalice vrhunske kakvoće izrađujemo prema potrebama kupaca u više dimenzija.

U našem asortimanu betonskih rubnika i kanalica nudimo Vam cestovne i parkovne betonske rubnike betonske kanalice za odvodnju oborinskih voda

Stupovi za ograde, voćnjake i vinograde

Image

Stupovi od prenapregnutog betona za vinograde, voćnjake i ograde izrađuju se u više dimenzija. Otporni su na utjecaje atmosferilija, pa se niti nakon 30 godina ugradnje ne vide znakovi oštećenosti. Stupovi za ograde prilagođeni su svim vrstama žičanog pletiva. Od nedavno u našem proizvodnom programu su i stupovi za protugradnu zaštitu voćnjaka i vinograda. U svakom trenutku na zalihi imamo dostatne količine stupova.

Stupovi za ograde i ogradni elementi

Image

Betonske ukrasne, montažne ograde izrađujemo od armiranog betona. Na parapet s okapnicom može se po izboru postaviti ukrasna bravarija, drveni ili INOX ukrasni elementi, a betonske elemente možete obojiti prema vlastitom ukusu. Izbor visine ograde, jednostavna montaža i niža cijena od klasičnih ograda, razlozi su što su dvorišta obiteljskih kuća sve češće ograđena takvim ogradama. Sastavni elementi ograda odlikuju se preciznim spojevima. Ograda oko vašeg dvorišta ili na prilazu tako osim čvrstoće ima i lijep dekorativni izgled. Prostor ograđen na ovaj način postaje ugodniji za boravak. Betonska galanterija je sve češći izbor pri uređivanju okoline stambenih ili poslovnih objekata. Uz ostale elemente kao što su rubnjaci i kanalice, pločnici i slično, vaš vanjski prostor ili okućnica mogu zasjati u punom sjaju. Stunjek d.o.o vam pruža i usluge postavljanja ograde prema zadanom modelu.